El CV AVAP celebra 50 anys en plena forma

Passat, present i futur del CV AVAP s’han reunit aquest diumenge al Pavelló Municipal de Santa Eugènia 2 per celebrar el 50è aniversari del club. Amb aquesta celebració segueixen sent una de les entitats del vòlei català més antigues i, també, a nivell espanyol.

Per celebrar aquesta data tan significativa el CV AVAP va voler donar representació a tots els jugadors que han passat pel club, convidant als històrics; també als actuals esportistes amb els que compta l’entitat, més de 450 jugadors; i, al futur del vòlei gironí amb la participació a l’acte dels integrants del projecte ‘Va de Vòlei’ que promou el voleibol per als més petits a les escoles de la capital gironina.

L’entitat, que ha vetllat i treballat amb excel·lència per la promoció i difusió dels valors del voleibol a Girona i a Catalunya arriba així al mig segle. El club, es va fundar al març de 1973 amb un equip juvenil masculí i en aquests anys ha anat creixent fins arribar als actuals 15 equips federats de vòlei pista, i també tenir participació a la secció de vòlei platja.

Després dels partits d’exhibició que van obrir la jornada es va procedir a l’acte institucional en el que van participar Manel Jerez ‘Xerry’, president del club; Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol; Maria Àngels Planas, vicepresidenta de la Diputació de Girona; Laia Cañigueral, delegada del govern a Girona; Àdam Bertran, regidor d’Esports a l’Ajuntament de Girona; i, Marta Madrenas, alcaldessa de l’Ajuntament de Girona.

Zamora, presidenta de l’ens federatiu, acompanyada d’Eduard Torrent, president de la CTARJ, van fer entrega al club d’una placa en record d’aquesta data històrica i en agraïment a la tasca que el club gironí ha fet pel foment i difusió del voleibol. D’altra banda, el club va voler agrair a la Federació Catalana de Voleibol el seu suport fent entrega a la presidenta d’una samarreta commemorativa del 50è aniversari.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt