El Curs d’Àrbitre Territorial ‘A’ entra en la seva fase decisiva

Els alumnes que des de mitjans del mes desembre es preparen per afrontar el Curs d’àrbitre de Territorial ‘A’ estan en la fase decisiva del mateix.

Els nou àrbitres inscrits han vingut superant les diferents fases del curs i ja les hi queda poc per saber si passen a formar part del grup d’àrbitres catalans Territorial ‘A’, pas previ per assolir en un futur l’accés a àrbitre nacional.

Aquest passat diumenge va tenir lloc a la Sala David Moner de la seu de la Federació Catalana de Voleibol, la realització de l’examen teòric, penúltim pas d’avaluacions i exàmens abans de la notificació de la nota final del curs. Els alumnes han passat prèviament per un treball, individual i de grup, classes teòriques, i la primera part pràctica del curs amb la seva presència el passat 2 i 3 de gener en el Campionat de Catalunya de seleccions provincials, amb un balanç en general positiu. La última part pràctica, abans de les notes finals, serà una designació en alguna de les fases finals dels diferents Campionats de Catalunya que comencen a disputar-se a finals del mes de març.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top