El CN Sabadell organitza el II Torneig de Pasqua de voleibol

Aquest proper divendres, 19 d’abril, el Club Natació Sabadell organitza la segona edició del Torneig de Pasqua. La competició, que s’allargarà durant tot el dia és format 4×4 i hi haurà 3 categories de competició: per als més petits, adults amb nivell mig i categoria adults amb nivell alt.

El torneig es celebrarà aquest divendres i tindrà una durada de 10 hores. Hi haurà tres Competicions simultànies dividides per categories. La categoria ‘PEKES’, està pensada per a infants nascuts a partir del 2007 en endavant, i el preu de la inscripció és de 7 euros. A la categoria ‘HO INTENTEM’, s’hi poden inscriure jugadors amateurs i nascuts abans del 2006. Per últim, a la categoria ‘HO PETEM’ s’hi han d’inscriure els jugadors amb nivell i nascuts a partir del 2006. Tots els participants rebran aigua, fruita i diferents obsequis. A més, també està inclosa la mútua d’accidents.

Entre les normes de competició destaquen que els equips podran estar formats com a màxim amb sis jugadors, i un mínim de 4, Els partís es jugaran per temps a la ronda de grups i a un set de 21 punts a la fase de doble eliminatòria. 

MÉS INFORMACIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top