El CN Sabadell campió de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor femenina

El primer equip femení del Club Natació Sabadell es va proclamar, aquest passat cap de setmana, campió de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor femenina. El CV Sant Boi i el CVB Barça Sub 19, ho van fer en la categoria de plata i bronze, respectivament.

Les jugadores del CN Sabadell van guanyar els dos partits disputats, amb el CV Vall d’Hebron i el DSV CV Sant Cugat, a la fase final disputada al pavelló de les Naus, organitzada pel propi club sabadellenc. El primer partit les de Sabadell el van guanyar a les barcelonines del Vall d’Hebron, a qui van remuntar el primer set en contra per guanyar amb certa solvència el segon i el set de desempat. Més facilitats van tenir davant del DSV CV Sant Cugat a qui van guanyar per 2-0 i amb distància al marcador. El duel entre els dos equip visitants el van guanyar les de la Vall d’Hebron per 2 a 0.

Amb aquesta victòria el CN Sabadell aconsegueix el primer títol de campió de la temporada. Un títol que se’ls havia escapat l’any passat a la fase final d’aquesta competició i que es va disputar a la Vall d’Hebron i que van guanyar les jugadores de Barcelona.

A la categoria de plata el guanyador va ser el CV Sant Boi, que es va imposar al CH Bordils per 1-3. Mentre a la categoria de bronze el guanyador va ser el CVB Barça sub 19 amb dues victòries per 2-0 al CV Molins i al CV Monjos Pansalud, segon i tercer d’aquest grup.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top