El Club Voleibol Lloret, campió de Segona Divisió Juvenil a Caldes de Malavella

La localitat gironina de Caldes de Malavella va acollir aquest passat cap de setmana per primera vegada en la seva historia una fase final d’un Campionat de Catalunya federat. Tant club com Ajuntament van bolcar-se en l’organització i en que els clubs estiguessin el més còmode possible en un fase final que va coronar com a campió al Club Voleibol Lloret, i en la que la Federació Catalana de Voleibol va voler retre homenatge al club organitzador pel seu desè aniversari, entregant una placa conmemorativa al president del CV Joves Caldes, Xavier Arce, de mans del Representant Territorial de la FCVb a Girona, Miquel Gracia.

En la final disputada el migdia de diumenge el Club Voleibol Lloret va completar un partit molt seriós per tal d’imposar-se al CV Premià de Dalt en la final per un resultat de 3-0. Les jugadores per Andrés Arístegui són així les noves campiones de la categoria, havent derrotat en la final a l’equip que en la Fase d’Ascens ha finalitzat en primera posició.

CV Lloret i CV Premià de Dalt van arribar a la final de diumenge després de derrotar dissabte a la tarda en semifinals a Vòlei Rubí i CV Joves Caldes, per l’idèntic tanteig de 3-1, unes rubinenques i jovenenques que havien accedit a semifinals després de derrotar les primeres en un ajustat 3-2 al CV Mataró, i les amfitriones degut a la renúncia a participar en la Fase Final a darrera hora del CV Salou.

En l’entrega de trofeus van assistir el Representant Territorial de la FCVb, Miquel Gracia, el Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Caldes de Malavella, Pere Oliveras, i el President del CV Joves Caldes, Xavier Arce.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top