Voleibol Sant Just Blau, nou campió de la Segona Divisió infantil

El Voleibol Sant Just Blau es va proclamar diumenge al migdia a Mataró com a nou campió de la Segona Divisió Infantil femenina. L’equip dirigit per Borja Llorens va derrotar en la final del Campionat de Catalunya de la categoria al CV Arenys Blanc per 3-0, substituint així en el palmarès de la competició al CV Salou Blau.

El conjunt del Baix Llobregat, que va patir per arribar a la gran final a les semifinals disputades dissabte davant l’amfitrió de la fase final, CV Mataró, va alçar finalment la copa de campió en una entrega de premis a la qual va assistir el Director de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato, i el President del club local, Àlvar Julián.

En el tercer i quart lloc disputat abans de la final, el CV Gavà, que va caure en la primera semifinal de dissabte tarda contra el CV Arenys Blanc, va fer-se amb la tercera plaça després de derrotar a un esgotat CV Mataró per 3-1.

Als Quarts de Final disputats dissabte al matí al Poliesportiu Euskadi de Mataró es jugaven, a més de l’accés a les semifinals de la Fase Final, la possibilitat d’assolir l’ascens a Primera Divisió, juntament amb el Voleibol Sant Just Blau i CV Arenys Blanc, primers del seus respectius grups d’ascens en la segona fase de competició. Finalment, CV Gavà, que va derrotar en un vibrant partit al CV L’Ametlla del Vallès 3-2 en el primer duel de quarts, i CV Mataró, que va derrotar de manera clara al CE Eduvolei Ametlla per 3-0, van ser els dos equips que també van celebrar l’ascens a la primera categoria infantil del voleibol català.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt