El Club Vòlei Monjos, organitzador diumenge de la Fase Final de Primera Catalana femenina

Diumenge tindrà lloc al Pavelló Municipal de Santa Margarida i els Monjos la Fase Final del Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior femenina, competició que organitzarà diumenge com a club amfitrió el Club Vòlei Monjos.

Els quatre millors equips de la primera volta de la Fase Campionat es jugaran les dues places en joc per a disputar la Fase d’Ascens a Primera Nacional, en una seu encara per determinar, del 7 al 10 de maig. El CV Tiana, gran dominador pel moment de la Fase Campionat amb tots els seus partits comptabilitzats amb victòria, arriba a la cita de diumenge com a primer classificat. L’equip de Xavier Villagrasa tindrà com a rival en la primera semifinal al Serveto CECELL Lleida, quart classificat, mentre que les amfitriones del CV Monjos Pansalud Vitality i l’Handbol Bordils, dirimiran en el segon enfrontament de la fase final quin dels dos conjunts es converteix en segon equip que  assoleix la classificació per a la fase final de Primera Divisió estatal.

En la darrera jornada disputada de Fase Campionat, el CV Tiana va vèncer 3-1 l’Handbol Bordils i manté la distància de tres punts respecte el seu immediat perseguidor, CV Monjos Pansalud Vitality, en el que sembla serà un duel per dirimir qui serà el campió de Catalunya després de les catorze jornades disputades de Fase Campionat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top