El Club Vòlei Balàfia serà l’encarregat d’organitzar Fase Final Primera Catalana masculina

Lleida i el Club Vòlei Balàfia Lleida seran els organitzadors aquest dissabte 28 de març de la Final Four del Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior masculina, i que tindrà lloc durant tot el dia al Pavelló Municipal Juanjo Garra.

La Final Four de Primera Catalana la disputaran els 4 millors equips classificats en aquesta primera volta de competició, havent-hi estat primer classificat el CV Sant Pere i Sant Pau Tarragona, amb només una derrota, el conjunt amfitrió de la fase final, CTI Balàfia Vòlei, com a segon classificat, el FC Barcelona ‘B’, tercer classificat, i el CV Olot com a quart classificat.

La primera semifinal es disputarà a les 10:00 hores, enfrontant-se el CV Sant Pere i Sant Pau i el CV Olot, mentre que al migdia, CTI Balàfia Lleida i FC Barcelona ‘B’ disputaran la segona de les semifinals de la Fase Final.

Els dos equips que arribin a la final de la tarda (18.00) seran els que classificaran a la Fase d’Ascens a Primera Nacional, a disputar-se del 7 al 10 de maig en una seu encara per designar. Quedant pendent en la segona volta l’equip que es proclami campió de Catalunya.

En declaracions a la premsa local, el president del club lleidatà, Juan Campillos, ha explicat que la celebració d’aquesta competició a Lleida és el colofó a l’esforç que estem realitzant des del club per recuperar el voleibol masculí a la ciutat i, sens dubte, la Final Four ajudarà a donar-nos més visibilitat i una empenta important en el voleibol i, sobretot, un estímul per a la nostra base.

En el marc de la promoció del voleibol i, en especial de la Fase Final que es disputarà el 28 de març, el Balàfia Vòlei Lleida ha arribat a un acord de col·laboració amb l’Actel Força Lleida. Un acord que pretén crear sinèrgies entre ambdós esports però, sobretot, per ajudar al club a donar-li més visibilitat. Així, tots els jugadors, cos tècnic i socis del Club Vòlei Balàfia van assistir divendres al partit de bàsquet que va enfrontar l’Actel Força Lleida amb el Palència. A la mitja part, els jugadors del Balàfia Vòlei van realitzar una exhibició i van donar a conèixer el nostre esport. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top