El CVB Barça comença el play-off pel títol de Superlliga-1 rebent la visita del GH Leadernet

Dissabte va finalitzar la lliga regular a Superlliga-1 femenina amb la classificació final del CVB Barça en sisena plaça, posició que ja tenia assegurada abans de la disputa de la darrera jornada de lliga a les Illes Canàries.

El CVB Barça va caure 3-0 davant el CV Aguere a La Laguna, en un partit en el que el tercer classificat de la lliga va mostrar-se des de l’inici dels tres parcials en joc dominador sobre la pista amb una inspirada Diana Sánchez (17 punts). Les catalanes, després de la derrota a les Illes Canàries, ja tenen la vista posada en el debut als Play-offs pel títol dissabte al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord davant el GH Leadernet, actual subcampiones de Copa i de lliga.

Als Play-offs pel títol hi participaran des d’aquest cap de setmana els vuit primers classificats de la lliga regular, dividits en dos grups de quatre equips i on només el primer classificat de cadascun dels dos grups es classificarà per a disputar la final pel títol de lliga al millor de cinc partits. El CVB Barça de Xavi Perales arrenca dissabte la segona fase pel títol rebent la vista del conjunt navarrès, en un grup que completen Feel Volley Alcobendas i el CV Aguere.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top