El Club Vòlei Balàfia Lleida presenta els equips d’aquesta temporada

El Club Balàfia Volei Lleida va presentar dissabte a la tarda els seus equips per aquesta temporada al pavelló poliesportiu municipal Juanjo Garra. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del regidor d’Esports, Txema Alonso, van assistir a la presentació, volent destacat els èxits esportius que ha assolit el club en només 4 anys, així com el treball que fa des de la base.

Actualment, el club compta amb uns 50 jugadors: equip aleví (escola de vòlei), equip infantil, equip cadet, equip juvenil i equip sènior. S’ha de destacar que l’infantil i el juvenil són de nova creació. L’objectiu del Balàfia Volei és crear base, pel que treballa en xarxa amb les escoles. Això ha derivat en la creació de nous equips.

El primer equip va proclamar-se campió de Catalunya a les darreres dues temporades, disputant la fase d’ascens a 1a Nacional. Està integrat per jugadors amb una dilatada experiència en el voleibol, ja que molts han estat a la Divisió d’Honor com a jugadors professionals.

L’any passat, l’equip cadet, que es va crear de nou, va quedar tercer de Catalunya i va disputar el Campionat d’Espanya.

El club, creat fa 4 anys com a Balàfia Vòlei, havia estat anteriorment a Torrefarrera i és l’herència de l’històric Vòlei Lleida, que va estar a la Divisió d’Honor.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top