Beam Super Gelato, el gelat pels esportistes del Vichy Catalan Volei Tour

Beam Super Gelato es converteix per a la prova d’Empuriabrava i la gran final de Badalona en marca col·laboradora del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2021. Així, donem la benvinguda al circuit als gelats per a esportistes més saludables, tradicionals, orgànics i ètics.

Amb aquesta col·laboració Beam es vol donar a conèixer a tots els esportistes que participen al Vichy Catalan Volei Tour. La marca de gelats italiana ‘es dirigeix a persones que descobreixen en sí mateixes l’energia per aconseguir tot el que es proposen. Les que es recolzen unes en les altres per formar una comunitat. Les que no es rendeixen ni es conformen, perquè volen aconseguir el benestar en tots els àmbits de la vida’. Per això creiem que la seva filosofia encaixa a la perfecció amb la del circuit i amb la campanya d’hàbits saludables que acompanya el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja.

Beam té gelats específics per a les diferents fases de competició d’un esportista, des de la fase prèvia, passant per a productes vegans o específics per consumir en períodes per baixar el greix corporal i mantenir la massa muscular, fins als que afavoreixen la recuperació muscular amb una quantitat més limitada d’hidrats de carboni. Així que tots els jugadors de vòlei platja poden trobar el producte que més els convingui, ja que tots els seus productes són orgànics, sense gluten i amb un baix índex glicèmic.

Els gelats Beam són saludables, perquè treballen amb nutricionistes especialitzats en alimentació esportiva. Són tradicionals, perquè seguint les seves arrels italianes els gelats estan elaborats amb producte de qualitat, de manera artesanal i saludable. Són orgànics, perquè volen cuidar a les persones i al medi ambient i ho fan amb ingredients 100% procedents de l’agricultura sostenible i amb productes de proximitat. I són ètics, perquè recorren al comerç just i sostenible i recolzen les causes solidaries i ecològiques.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top