EL CEV L’Hospitalet presenta els equips per la nova temporada

El passat dissabte, 7 de desembre, va tenir lloc al Poliesportiu Municipal Gornal la presentació dels equips del CE Voleibol L’Hospitalet per aquesta temporada 2019-2020. L’acte també va servir per fer un homenatge a Jesús Molés, entrenador històric de l’entitat. La jornada va transcórrer en un ambient festiu i amb les grades del pavelló plenes d’amics, simpatitzants i familiars.

El CEV L’Hospitalet va presentar a tots els equips de l’entitat entre els que destaquen els 13 conjunts federats que van des de categories infantils fins a les sènior, a part dels equips de jugadores i jugadors més petits inscrits a altres lligues. En total, l’entitat té prop de 200 esportistes entre les seves files. Destaquen els dos primers equips, masculí i femení, que competeixen a Primera Divisió Catalana.

La jornada també va servir per donar públicament la benvinguda a la nova presidenta de l’entitat, Lidia Rebollo, que substitueix en el càrrec a Olga Santisteban. Altres actes destacats de la jornada van ser la menció especial a Jesús Molés, entrenador del club, per la seva vida dedicada a l’entitat, una classe magistral dirigida per Andrés Patiño, i alguns balls dels esportistes.

A l’acte de presentació hi van assistir Cristòbal Plaza, regidor d’esports de l’Ajuntament de l’Hospitalet; Domingo Moreno, membre del Consell Esportiu de l’Hospitalet; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top