El CV Vall d’Hebron presenta més de 20 equips per aquesta temporada

El passat dissabte, 9 de novembre, el Club Voleibol Vall d’Hebron va presentar els equips per aquesta temporada 2019-2020. El club barceloní compta amb més de 20 equips en competició, la majoria d’ells a la Federació Catalana de Voleibol, però també al Consell Esportiu Escolar de Barcelona.

L’acte de presentació va tenir un munt d’activitats, entre les que destaquen les fotografies oficials de tots els equips de l’entitat, sortejos i el partit del primer equip femení del club, que milita a Superlliga 2, amb el Familycash Xàtiva Voleibol. Però el moment culminant va ser la presentació un a un de tots els equips a familiars, amics i simpatitzants, on tothom, esportistes i grada, es van sumar a la gran festa ballant, cantant i celebrant una jornada tan especial.

El Club Voleibol Vall d’Hebron té federats un total de 20 equips, des de categories infantils fins a les sènior i amb representació masculina en totes les categories. Destaca al club el primer equip femení que l’any passat va aconseguir l’ascens a Superlliga 2 i que actualment ocupa la segona posició a la classificació.

L’acte va finalitzar amb el parlament del president de l’entitat, David López, que va agrair en nom del club a tots els presents la bona feina que s’està fent a tots els nivells a l’entitat i l’assistència a tota la grada del pavelló Olímpics que estava plena a vessar.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top