Blanes acollirà el sisè Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials 2020

Blanes és la seu escollida per celebrar la sisena edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials 2020. L’activitat es realitzarà els propers dies 2, 3 i 4 de gener de 2020 a la Ciutat Esportiva de Blanes . Un any més, aquesta competició busca seguir donant visibilitat al pla de desenvolupament del voleibol a les províncies catalanes i promocionar el voleibol arreu del territori.

El Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials s’ha consolidat com una de les activitats de voleibol de menors més important a nivell català, ja que reuneix els millors jugadors de cada categoria i permet visualitzar i donar entitat a tots els esportistes de Catalunya i, detectar també, on és necessari remarcar el treball de promoció del voleibol així com la creació de nous clubs.

La competició comptarà amb la participació de més de 400 esportistes repartits en 30 equips durant les 3 jornades d’activitat. Així, cada dia hi participaran 6 de femenins i 4 de masculins, de cada categoria: infantil, cadet i juvenil. La competició juvenil serà dijous dia 2, la cadet el divendres 3, i el 4 de gener la infantil. Completen el quadre de participants els prop de 50 entrenadors, provinents de clubs d’arreu de Catalunya, i els més de 30 àrbitres que col·laboren en aquesta activitat.

La competició comptarà amb la col·laboració indispensable de l’Ajuntament de Blanes així com de l’entitat local Club Voleibol Blanes, a més del suport de la Diputació de Girona i de la Secretaria General de l’Esport. Tots aquells que hi vulguin assistir tenen una cita a Blanes, tot i que el campionat també es podrà seguir en directe per streaming al canal de youtube de la Federació Catalana de Voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top