Inici del Campionat de Catalunya Universitari de Voleibol

Avui ha començat el Campionat de Catalunya Universitari de Voleibol amb 9 equips femenins i 7 masculins en competició. Avui ha estat el torn de la primera jornada femenina, la primera masculina serà al desembre, i la lliga s’allargarà fins el 9 de març quan tinguin lloc les finals de la competició. La Universitat de Barcelona és la vigent campiona de la competició.

La competició femenina, que està formada per 9 equips dividits en tres grups i ha començat aquest matí. Les universitat inscrites a la lliga i que formen el grup A són la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat Politècnica de Catalunya. Al grup B hi trobem la Universitat Autònoma de Barcelona, al Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Internacional de Catalunya. I finalment, el grup C l’integren la Universitat de Lleida, la Universitat de Girona i la Universitat de Vic.

La competició masculina està formada per 7 equips que juguen en dues lligues. Les universitat que formen el grup A són Universitat de Barcelona, la Universitat de Girona i la Universitat de Vic, mentre que al grup B hi trobem la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya.

La primera jornada d’aquesta competició, ha estat la femenina, i s’ha celebrat aquest matí al pavelló ‘Les Naus’, dins les instal·lacions del Club Natació Sabadell, al millor de tres sets. La Universitat de Barcelona ha guanyat els dos partits, a l’igual que la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Lleida, que es posicionen primers de grup.

La segona jornada femenina es disputarà el 13 de febrer, mentre la primera masculina tindrà lloc el 4 de desembre i la segona masculina el 20 de febrer. A partir d’aquí, el calendari s’unifica, sent les semifinals el 5 de febrer i les finals el 9 de març. En joc hi ha una plaça per accedir al Campionat d’Espanya Universitari.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top