El Barça Voleibol torna a la Superlliga

Només una temporada ha trigat l’equip de Fredinson Mosquera a recuperar la plaça a la màxima categoria del voleibol espanyol. Els blaugrana s’han proclamat campions de la Superlliga 2 després de guanyar a l’equip amfitrió, Textil Santanderina, a la final de la Fase Final de la categoria, aconseguint així l’ascens a Superlliga.

El Barça Voleibol es va alçar amb el títol després d’una fase brillant. Tot i començar la competició amb un ajustat 3-2 amb el Voleibol Almoradí, van saber recuperar el seu millor joc per vèncer a la Textil Santanderina per 3-1. Aquests resultats van permetre als de Mosquera passar a semifinals on, després d’un ajustadíssim 3-1 amb el Sanaya Libby’s La Laguna, ja havien assolit l’objectiu de la temporada, recuperar la plaça a Superlliga. Només quedava per davant proclamar-se campions de la categoria, i els blaugrana no van fallar amb una nova victòria davant dels amfitrions, de nou, per 3-1.

Gerard Osorio i Willyan Da Silva, van ser els dos jugadors blaugrana destacats com a màxims anotadors amb 14 punts cada un d’ells. Tot i que el MVP de la fase final va ser pel col·locador del conjunt càntabre, Felipe de Mello Hernández, després d’una gran acutació durant els quatre dies de competició.

L’equip blaugrana posa així punt i final a una temporada excepcional. Com recordava Mosquera abans de la final, l’equip ha aconseguit xifres brillants amb només dues derrotes durant la temporada, sent invictes com a locals i no cedint cap set com a locals a la segona volta. La propera temporada, els blaugrana seran el màxim exponent català en el voleibol masculí espanyol.