Duel català d’altura a Superlliga-2 masculina. Mundet, líder i retorn a Catalunya de Jordi Gens

Apassionant es presenta el derby català d’aquest diumenge a Superlliga-2 masculina entre CV AA Llars Mundet i FC Barcelona. Al Poliesportiu Aula de Barcelona s’espera un espectacular partit entre l’actual líder de la categoria i l’equip blaugrana, amb encara molt per decidir en la part alta de la classificació.

El CV AA Llars Mundet arriba al duel català de la categoria de plata del voleibol estatal com a líder de la competició després de la seva victòria dissabte passat a Vigo (2-3), aprofitant així l’ensopegada del CV Mediterráneo de Castelló a Palència (3-0) davant la Concentració Permanent. Així, els homes de Toni Alemany rebran al FC Barcelona diumenge amb la moral pels núvols, un conjunt blaugrana que arribarà a la cita reforçat amb Jordi Gens, que torna a Catalunya després d’una llarga experiència per la Superlliga espanyola i lligues estrangeres de primer nivell.

El del Morell ja va debutar diumenge passat en la victòria del FC Barcelona (3-1) davant un rival directe com el CV Melilla, venjant-se així de la desfeta a semifinals de la Copa Príncipe. Els blaugrana van derrotar als de la Ciutat Autònoma per tal de sumar tres importants punts que mantenen als homes de Sergi Bosch en la cinquena plaça amb 21 punts, i encara viu en la lluita per l’ascens a la màxima categoria del voleibol estatal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top