Des d’aquest divendres a la venta les samarretes solidàries de les Seleccions Catalanes 2015

La Federació Catalana de Voleibol anuncia a tots els adherits a aquesta federació la disponibilitat de la samarreta solidària de les seleccions catalanes de pista i platja d’aquesta temporada 2014/15. Una samarreta “solidària” per a destinar els beneficis de la venta a reduir les despeses originades del viatge, participació, així com de la concentració prèvia al campionat, de la delegació catalana de voleibol en els diferents Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, i que ja podreu adquirir des d’aquest divendres a la Botiga de la FCVb.

Aquesta samarreta serà proporcionada, tal i com s’ha dut a terme els dos darrers anys en l’últim Campionat d’Espanya, a tots els seleccionats per a què puguin sensibilitzar el seu entorn en la participació. En aquesta edició, i des d’aquest mateix diumenge en la concentració de Tarragona, tos els esportistes que participin de les concentracions es sensibilitzaran amb la iniciativa amb la venta d’almenys 5 samarretes.

Per adquirir la samarreta al preu de 10€ podeu dirigir-vos a aquesta federació. Les samarretes també les podreu trobar a la secció de Botiga de la pàgina web de la FCVb.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top