Catalunya es prepara per la participació internacional en Vòlei Platja

El passat dilluns 9 de febrer  va tenir lloc una reunió entre la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, acompanyada pel Gerent Esportiu, Óscar Novillo, i les parelles de Vòlei Platja amb projecció internacional, per tal de planificar el programa d’alt rendiment d’aquesta modalitat per la temporada 2015.

En la reunió es varen posar sobre la taula les diferents línies de treball entre les parelles catalanes de projecció internacional, preparadors d’aquestes i nucli decisori de l’ens federatiu català. Així, a la reunió van assistir representants de les parelles Jordi Roca-Gerard Aguilà, Maria Palet-Carla Alocén, Judith Querol-Mar Saló, Meche Arends-Marta Galceran, i de la més internacional pel moment, Amaranta Fernández-Ester Ribera.

La presidenta de la FCVB va traslladar l’interès de l’ens federatiu en ampliar la presència de parelles catalanes competint oficialment a nivell internacional, així com els requisits i compromís que han de complir els esportistes per ser considerats al programa. L’obtenció de resultats esportius vincularà la continuïtat dels esportistes al programa , en aquest nou projecte de la FCVB iniciat ara fa un any, amb la parella Amaranta Fernandez- Ester Ribera.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top