DSV CV Sant Cugat, retorna al podi Superlliga Junior després bronze 2013 amb un gran subcampionat

Absent a l’edició de la temporada passada en Las Palmas de Gran Canària, el DSV CV Sant Cugat va retornar amb més força si cap a la Superlliga Junior femenina, competició en la que suma un or (2012), un bronze (2013), i dos quarts llocs (2011 i 2014), convertint aquest torneig per a les vallesanes en un dels seus predilectes.

El DSV CV Sant Cugat va sumar una gran medalla de plata diumenge al migdia després de perdre davant el Professional Answer Alcobendas per 0-3, qui es va mostrar com l’equip més sòlid de la competició i un just vencedor. Les noies de Lluc Forn van penjar-se una gran medalla de plata després de completar un fantàstic torneig en el que es van presentar a la gran final sense haver perdut cap partit, i després de derrotar en un emocionant duel català de semifinals al CVB Barça per 3-2.

Les vallesanes van arribar a la part decisiva del torneig després de superar en un emocionant partit de la segona fase al CV Vall d’Hebron per 3-1, en un partit que donava l’accés a semifinals i que va deixar finalment al conjunt barceloní a les portes de la lluita per les medalles.

Després d’aquesta medalla de plata, el DSV CV Sant Cugat es concentrarà a partir d’ara en el Campionat de Catalunya i en assolir la classificació pel Campionat d’Espanya, en una Fase Campionat que lidera amb quatre victòries en les quatre jornades fins ara disputades.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt