Després d’una setmana de descans torna el Vichy Catalan Volei Tour amb la prova de Cunit

Encetem juliol amb la cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour– Campionat de Catalunya. Cunit serà seu d’aquesta nova prova del Circuit Català 2016, després d’una setmana de descans.

Cunit gaudeix d’un front marítim de 2,5 km. lineals, que presidits per 7 espigons o dics exempts, construïts entre els anys 1977 i 1983, que li conformen un aspecte singular, en forma de cales semicirculars i fan que Cunit gaudeixin de 2,7 km. de platja de sorra fina. Precisament a la platja del tercer i quart espigó tindran lloc les proves del Campionat de Catalunya, just al davant de L’Arrosseria Cunit-Platja.

La cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 coincidirà amb la celebració de la Festa Major d’estiu de la localitat del Baix Penedès en honor al seu patró, Sant Cristòfol. Com a les quatre primeres proves l’emoció del circuit català retorna a les platges del litoral català, on de ben segur les primeres espases del Vichy Catalan Volei Tour tornaran a oferir espectacle. Així, els vencedors en les dues primeres proves, Correa-Badosa, voldran recuperar posicions després de la seva eliminació a Calella a mans dels joves Serra-Rovira, subcampions de la quarta prova. Mentre que a categoria femenina la parella madrilenya que conformen la grega Evangelia Merteki i Carmen Martínez voldrà seguir amb la seva ratxa triomfal al circuit català.

Dissabte a les 9 del matí s’iniciaran d’una banda la fase prèvia, amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, així com les proves dels jugadors amateurs. Els equips que no superin la fase prèvia i els millors amateurs es trobaran dissabte a la tarda, dins la categoria OPEN FCVB.

Pel que fa a diumenge dia 10, el Vichy Catalan Volei Tour continuarà amb les semifinals i les finals. Al mateix temps, els jugadors que dissabte hagin quedat fora de competició, absolut i Open, podran disputar l’OPEN FCVB Mixte.

La informació rellevant sobre el Vichy Catalan Volei Tour està disponible al web de la Federació Catalana de Voleibol, així en la Normativa, trobareu detallada tota la reglamentació d’aquest Campionat de Catalunya 2016, i el Full d’inscripció, estan disponibles als apartats corresponents, en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalanVoleiTour La inscripció és oberta fins dijous 7 de juliol a les 12h. per al Vichy Catalan, i fins el mateix dissabte de competició per a l’OPEN FCVB.

Per a més informació, contacteu amb volei-platja@fcvolei.cat o al telèfon 654 34 92 54.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top