Designacions per l´European Championship de David Fernández i Fernando Cerrato

David Fernández comença el 2019 amb una nova designació internacional de la Confereència Europea de Voleibol per xiular, com a primer àrbitre, el partit de Montenegro amb la República de Moldàvia que es disputarà demà, 9 de desembre, a Budva (Montenegro) a les 20:15 hores.

El pavelló Mediteranski Sportski Center de Budva acollirà aquest partit de la sisena jornada del grup C de la ronda de classificació de l’European Championship masculina. Les dues seleccions es disputen la segona plaça del grup i, per tant, una possible classificació al campionat continental. En categoria masculina, amb 7 grups en joc, només els primers classificats de cada grup i els cinc millors segons aconsegueixen el bitllet per l’europeu.

David Fernández dirigirà des de la cadira arbitral aquest duel amb el turc Isamil Yildirim com a segon àrbitre. Aquesta és la primera designació internacional del 2019 per l’àrbitre català, que compta amb una llarga trajectòria dins el món de l’arbitratge. 

L’àrbitre manxec acollit al col·legi català, Fernando Cerrato, xiularà el Suïssa – Ucraïna del grup F, on els suïssos ja estan classificats com a primers de grup i els ucraïnesos buscaran la possible classificació com a segon de grup. El partit es disputarà el 9 dimecres 9 de desembre, a les 20 hores, al Betoncoupe Arena de Shönenwerd, Suïssa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top