BCN Diputació de Barcelona i BCN 2 Score campions infantils del Campionat Provincial

El Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials de categoria infantil han posat punt i final a tres jornades de competició al pavelló Can Tintorer de Gavà. Els flamants campions de la competició infantil han estat Barcelona Score, en categoria femenina, i Barcelona Diputació de Barcelona, en categoria masculina. Més de 400 jugadors, prop de 50 entrenadors i àrbitres, un nombrós grup de voluntaris del Club Voleibol Gavà, i més d’un miler de persones de públic han participat d’aquest campionat.

L’equip Barcelona 2 Score ha estat el guanyador en categoria femenina després de vèncer per 2-1 a Lleida Reprosa en un emocionant partit. L’equip de Barcelona que ha començat al matí amb certes imprecisions de joc, i cedint el partit davant Tarragona Securitas, han dominat la competició a la tarda, tot i que Lleida els ha forçat el set de desempat. En tercera posició ha finatlizat l’equip Barcelona 3 Vichy Catalan, que en el duel pel bronze ha guanyat a Barcelona 1 Ajuntament de Gavà. Finalment, Tarragona Securitas, cinquenes, i Girona Wilson, sisenes, han tancat la classificació femenina.

En el quadre masculí, Barcelona Diputació de Barcelona ha dominat durant tota la jornada imposant-se en tots els partits, també a la final disputada amb Tarragona Reprosa, segona classificada, que ha guanyat per 2.0. En quarta posició ha finalitzat la selecció Girona Vichy Catalan i en quarta la de Lleida Wilson.

A l’entrega de premis han assistit Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà; Germán Barrena, tinent d’alcaldia de benestar i acció social; Xavi Pinós, president del Club Voleibol Gavà; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que han fet entrega de les medalles a tots els jugadors i entrenadors que han participat d’aquesta competició.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top