BCN 3 Vichy Catalan i Girona Reprosa campions del Campionat Provincial cadet

El Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials sobrepassa l’equador amb la finalització de la competició cadet on BCN 3 Vichy Catalan, en categoria femenina, i Girona Reprosa, en la masculina, s’han proclamat campions. Durant la jornada també s’ha realitzar un curs d’acta electrònica per a àrbitres, impartit per David Fernández.

Una jornada molt igualada, on una bona part dels partits s’han resolt en el set de desempat, és la que s’ha viscut durant el dia d’avui al pavelló de Can Tintorer de Gavà. L’equip de Girona Reprosa ha estat el guanyador de categoria masculina després d’una emocionant i ajustadíssima final que ha arribat al tercer set amb Barcelona Diputació de Barcelona, selecció segona classificada. En tercera posició ha acabat la selecció de Tarragona Vichy Catalan i ha tancat la classificació l’equip Lleida Ecotrofeo.

En el quadre femení, la final s’ha decantat per Barcelona 3 Vichy Catalan que en dos sets a superat a la selecció Barcelona 1 Ajuntament de Gavà. En tercera posició ha acabat la selecció de Barcelona 2 Wilson, que s’ha disputat la tercera posició amb Lleida Securitas i que ha necessitat arribar al tercer set. Finalment en cinquena posició ha quedat l’equip Tarragona Score, que també ha necessitat el tie break, per superar a Girona Reprosa, que ha acabat en sisena posició.

Durant la jornada de competició han fet l’examen d’acta alguns dels àrbitres que van participar al curs de territorial B i ,també, una vintena d’àrbitres han participat al curs d’acta electrònica que ha impartit per David Fernández. Durant la celebració de la final femenina han pogut realitzar la classe pràctica del curs.

A l’entrega de premis han participat Germán Barrena, tinent d’alcaldia de benestar i acció social; Xavi Pinós, president del Club Voleibol Gavà; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que han fet entrega de medalles a tots els participant a la competició.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top