BCN 2 Reprosa i BCN Diputació de Barcelona, campions provincials juvenils

El pavelló Can Tintorer de Gavà ha viscut avui la primera jornada del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials de categoria juvenil. En categoria femenina les guanyadores han estat Barcelona 2 Reprosa, i en categoria masculina Barcelona Disputació de Barcelona.

A les 9 del matí el pavelló de Gavà ha començat a omplir-se amb els més de 100 esportistes vinguts d’arreu de Catalunya i que formaven els 10 equips que han participat avui al Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials. Durant el matí s’han disputat els partits classificatoris de la categoria femenina, i la primera part de la lligueta masculina. Ja per la tarda, s’han jugat les semifinals i les finals masculines i femenines.

L’equip vencedor en categoria masculina ha estat Barcelona Diputació de Barcelona, que ha aconseguit el títol de campió després de guanyar a Tarragona Ecotrofeo després d’un ajustat partit que s’ha decidit al set de desempat. Els tercers classificats han estat els representants de Girona Wilson, i en quarta posició han acabat els jugadors de Lleida Securitas.

En categoria femenina l’equip guanyador ha estat Barcelona 2 Reprosa que només ha necessitat dos sets, tots i que molt igualats, per guanyar a Barcelona 1 Ajuntament de Gavà i proclamar-se campiones de la jornada. En tercera posició ha acabat Barcelona 1 Vichy Catalan, que ha disputat la plaça amb Lleida Score, finalment quart. La lluita per la cinquena plaça l’han disputat Tarragona Wilson i Girona Securitas, on les de Tarragona s’han endut la victòria.

A l’entrega de premis hi ha participat Esther Zamorano, regidora de cultura de l’Ajuntament de Gavà; Xavier Pinós, president del CV Gavà; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. Demà és el torn del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials de categoria cadet. Tots els partits es poden seguir en streaming a través del canal de Youtube de la Federació Catalana de Voleibol i a través de les xarxes socials de l’ens federatiu. Finalment divendres es disputarà la competició infantil.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top