Últimes novetats del Campionat de Seleccions Provincial del 2, 3 i 4 de gener

A falta de menys d’una setmana per l’inici del Campionat de Seleccions Provincials 2019, la Federació Catalana de Voleibol us presenta les últimes novetats i la informació sobre com poder seguir la competició. Noves equipacions disponibles, seguiment via streaming dels partits, i recollida de signatures per la Iniciativa Legislativa Popular  per una reforma de la llei de l’esport a Catalunya.

Durant el Campionat de Seleccions Provincials es podran adquirir les samarretes oficials de la Selecció Catalana i unes altres que s’han creat especialment amb eslògans de voleibol. La samarreta de la Selecció Catalana estarà disponible en els models masculí i femení i només estaran disponibles els dorsals 1 i 10. Els colors de la samarreta seran el groc i el negre, els mateixos colors que aquest any portaran els jugadors de les Seleccions Catalanes al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà a Valladolid. Les samarretes amb eslògan són models creats exclusivament per la Federació. La de ‘Menjar, dormir, voleibol’ serà de color blau, mentre que la de ‘Voleibol no és un esport, és una manera de viure’ serà de color vermell. Les dues samarretes són format unisex.

Tots els partits del Campionat de Seleccions Provincials es podran seguir via streaming i en directe a través del canal de Youtube de la Federació. El desplegament audiovisual del torneig permetrà seguir els tres partits que es disputen a la vegada de manera simultània, a més d’estar directament enllaçats amb el marcador online. A través de les xarxes socials també es farà seguiment exhaustiu del campionat, sobretot a través de la pàgina de Facebook de Seleccions Catalanes de Voleibol.

Per últim, durant els tres dies de competició del Campionat de Seleccions Provincials, la Federació Catalana de Voleibol recollirà signatures per donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que promouen la UFEC i les federacions esportives catalanes. L’objectiu és reformar l’actual Llei de l’Esport, per tal d’adequar-la a l’actualitat, que ens representi, que promogui els valors de l’esport i l’impulsi. Es podrà obtenir més informació i signar a favor d’aquesta ILP, al pavelló de Can Tintorer de Gavà els dies 2, 3 i 4 de gener de 2019.  

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top