David Moner s’acomiada de la Presidencia de la UFEC i fa el relleu testimonial a Gerard Esteva

El president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), David Moner, es va acomiadar, ahir al migdia en una emotiva i multitudinària roda de premsa, de les federacions esportives catalanes, de les autoritats polítiques i del món esportiu català, i va fer el relleu testimonial de la presidència de la Unió de Federacions al vicepresident, Gerard Esteva.

La roda de premsa, que va tenir lloc a la terrassa de la seu de la UFEC, va comptar amb la presència dels presidents de les federacions esportives catalanes, el Consell Directiu de la Unió de Federacions, entre les quals es troba la Secretària del Consell Directiu de la UFEC, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, polítics i esportistes, així com diferents personalitats de la societat civil.

David Moner, durant el seu parlament, va voler destacar la força de la Unió de Federacions avui dia: “La vam heretar fa 20 anys i era una cosa molt testimonial. Avui és una organització al servei de l’administració i al servei de totes les federacions. Potser el més bonic és que hi ha una autèntica unió de totes les federacions i de tots els esports”.

Tot i els difícils moments que viu actualment el nostre país en general amb les retallades, i l’esport en particular amb el tema de la llicència única i les inspeccions de la seguretat social, el president de la UFEC va indicar que “malgrat tot, Catalunya tirarà endavant”.

Després de 17 anys al capdavant de la institució que representa l’esport federat a Catalunya, David Moner va fer el relleu testimonial, ja que continuarà sent el president fins el proper 1 de juliol: “És el moment de donar pas a una nova generació, i Gerard Esteva és la persona adient”.

Gerard Esteva, en la seva intervenció, va repassar les principals aportacions del llegat de David Moner durant els seus anys al front de la UFEC: “David Moner és un exemple a seguir. Fa seixanta anys que està en el món de l’esport i amb la seva tasca constant s’ha convertit en el líder de l’esport català”. “Els èxits aconseguits per l’esport català i el teixit esportiu de Catalunya és en gran part gràcies a la tasca duta a terme pel president Moner”, ha afegit Esteva. 

Esteva va anunciar que, divendres passat, el Consell Directiu havia aprovat a l’assemblea general de la UFEC nomenar David Moner president d’honor i atorgar-li la medalla d’or. “El millor homenatge que li podem fer és seguir treballant amb perseverança, il·lusió i unió per continuar fent gran l’esport català. Gràcies president pels teus anys de servei. Sempre seràs el nostre exemple”, va finalitzar Gerard Esteva.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top