CV Vall d’Hebron s’acomiada de la Superlliga Junior amb victòria i la setena plaça a la butxaca

El CV Val d’Hebron va finalitzar la seva participació en la Superlliga Junior femenina que s’ha disputat al llarg de la setmana a Astúries amb victòria i la setena plaça a la butxaca. Les noies dirigides per Facundo Leal van acomiadar-se del torneig amb un somriure final en derrotar en el partit per la setena plaça del campionat a l’RGC Covadonga per 3-1.

Barat el seu pas a les semifinals divendres a la tarda a mans del DSV CV Sant Cugat en caure 1-3 en el desenllaç final del Grup 1 de la segona fase que donava accés a semifinals, les barcelonines van caure dissabte al matí davant el campió de la darrera edició del torneig, IBSA CV CCO 7 Palmas (1-3), recuperant-se d’aquesta derrota a la tarda en la lluita per la setena posició, per acabar amb un somriure final la seva sisena participació consecutiva.

Després d’aquesta setena plaça final en la Superlliga Junior 2015, el CV Vall d’Hebron es concentrarà a partir d’ara en el Campionat de Catalunya i en assolir la classificació pel Campionat d’Espanya, en una Fase Campionat en la que marxa quart amb una victòria en les quatre jornades fins ara celebrades.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt