CV Vall d’Hebron es penja la medalla de bronze al Campionat d’Espanya infantil femení

A Astúries, el CV Vall d’Hebron va finalitzar diumenge en una gran tercera posició, derrotant en la final de consolació del torneig a Cangas de Onís al cvleganes.com per 3-1, penjant-se així del coll la medalla de bronze.

Un Campionat d’Espanya infantil femení que a les darreres temporades  té un clar color català amb la tercera plaça del CV Esplugues el 2010, el títol de campió d’Espanya l’any passat del CV Sant Cugat, i aquest nou podi en aquest estatal per part del CV Vall d’Hebron.

Les noies que entrena Mariano Singer i David López van realitzar un bon torneig i només el fet de topar-se a semifinals davant un CV Sierra Armilla que va mostrar-se com el millor equip del campionat i el flamant campió d’aquesta edició, finalitzant el torneig sense cedir cap set en contra.

CVB Barça, cinquè

El CVB Barça va finalitzar en cinquena posició, cuatllant un gran torneig amb només una derrota, la soferta en el grup d’accés a les semifinals al tie-break contra el CV Santomera murcià. L’equip que entrenen Fede Rodríguez i Jordi Català va derrotar a les asturianes de l’AD La Curtidora 3-2 en el partit que definia la cinquena plaça del campionat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt