Arrenca a Huelva el Campionat d’Espanya Sub’17 de Vòlei Platja

Catalunya va arribar ahir a Punta Umbría (Huelva), on aquest matí donarà inici l’edició de 2012 del Campionat d’Espanya Sub’17 de Vòlei Platja. Les seleccions catalanes faran el seu debut en competició aquest mateix matí.

La selecció femenina defensa el títol aconseguit l’any passat a Sanxenxo amb Patricia Llabrés repetint en l’equip capitanejat pel seleccionador Daniel Antolín. A Llabrés li acompanyen en l’equip Judith Querol i Carla Alocén, les quals faran el seu debut a les 10:00 hores contra Aragó en Segona Ronda del torneig. En cas de victòria les catalanes jugarien a les 11.20 amb el guanyador del partit que juguen la Regió de Múrcia i Astúries.

Per la seva part, la selecció masculina, formada per Pol Vila, Álvaro Orgaz i Alejandro Bonnin farà el seu debut al campionat també en Segona Ronda, enfrontant-se a les 11.20 hores a Extremadura. L’equip entrenat per Marc Màrmol buscarà la classificació a Tercera Ronda des de la setena posició de la llista d’entrada del torneig. En cas de victòria tindrien com a rival en la següent ronda al vencedor del duel entre la Comunitat Valenciana, subcampió l’any passat a Galicia, i Melilla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top