CV Vall d’Hebron i CVB Barça ja es troben entre els millors del Campionat Espanya a Astúries

Els dos representants catalans presents a Astúries des de dimecres per a disputar el Campionat d’Espanya infantil femení ja es troben entre els dotze millors equips del torneig després de sumar per victòria els tres primers compromisos en la primera fase de grups del campionat, on tots dos conjunts han jugat els seus partits a Arriondas.

El CVB Barça arriba a la fase decisiva per arribar a semifinals del torneig després de derrotar 2-0 als seus tres rivals de grup. L’equip de Fede Rodríguez i Jordi Catalá disputará des d’avui la fase de quarts de final en un grup que compartirà amb el Santomera murcià i l’EDM Torrelavega càntabre. En el partit que obria ahir a la tarda aquest grup les murcianes van derrotar al tie-break l’equip de Torrelavega. Les blaugrana debuten aquest migdia contra l’equip murcià.

Les campiones de Catalunya, per la seva banda, arriben també a aquesta ronda de quarts de final del campionat després de sumar les tres victòries de grup per 2-1. Les noies de Mariano Singer i David López també faran el seu debut en aquesta segona fase dels dotze millors del torneig debutant davant l’AD La Curtidora asturià que ahir va debutar amb victòria 3-1 contra el Guadalquivir Futuro andalús. Les catalanes hauran de derrotar a tots dos equips per estar dissabte en les semifinals del torneig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top