CV Sant Cugat, CV Esplugues i CVB Barça lluitaran a Astúries per accedir a semifinals

Gran trajectòria dels tres representants catalans en el Campionat d’Espanya juvenil que va arrencar dimecres al matí a les localitats asturianes de Cangas de Onís i Arriondas. CV Sant Cugat, CV Esplugues i CVB Barça van finalitzar dijous al matí els seus respectius de forma impecable, havent sumat les tres victòries i garantint-se la primera plaça dels seus grups.

Així, ens trobem que en la segona fase CV Esplugues i CV Sant Cugat es troben enquadrats en un mateix grup dels quatre que determinaran els classificats per a semifinals. Les santcugatenques, que van ser l’únic equip català en debutar ahir a la tarda en aquesta segona fase i amb una nova victòria còmode 3-0 davant l’Adecor Córdoba, tindrà al CV Esplugues com a rival en el mateix grup, en un duel fratricida per la única plaça que dona accés a les semifinals. Els dos equips catalans s’enfrontaran aquesta tarda a les 17:00 hores.

El CV Esplugues, que va començar el torneig de forma espectacular derrotant un dels favorits com l’IBSA CV CC 7 Palmas, segueix invicte en el torneig, després d’haver superat a La Curtidora i ADV Almendralejo per la via ràpida en els dos partits que li restaven per finalitzar la primera fase, aconseguint d’aquesta forma finalitzar en primera posició el seu grup.

El tercer conjunt català, el CVB Barça, també arriba a la segona fase amb una trajectòria immaculada. Les noies de Jordi Catalá van finalitzar en primera posició el Grup A, derrotant a les amfitriones del Voley Sella, Elche CF Voleibol i Universitat de Valladolid de forma clara. Les blaugrana tindran com a rival en el grup de la segona fase a Zalaeta i CV Torrelavega, fent el seu debut en la segona fase per a les places de l’1 al 12 aquest migdia, des de les  12:00 hores, contra el Zalaeta gallec.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top