Ple de victòries en l’inici del Campionat d’Espanya juvenil femení

Gran inici de torneig per als tres equips catalans que han arrencat aquest matí el Campionat d’Espanya juvenil femení a les localitats asturianes de Cangas de Onís i Arriondas. Fins a terres asturianes van desplaçar-se al llarg del dia d’ahir el campió i subcampió de Catalunya, CV Sant Cugat i CVB Barça, a més del CV Esplugues, com a millor classificat de la Superlliga Junior disputada el mes de febrer.

La jornada d’aquest matí començava amb el debut en competició del CV Esplugues, qui tenia un complicat inici contra el multi campió d’aquest campionat en nombroses ocasions, IBSA CV CC 7 Palmas. Les espluguenques han jugat un gran partit i han acabat imposant-se en el tie-break a les canàries, donant un pas de gegant per a fer-se amb la primera plaça del Grup C, un grup que completen ADV Almendralejo i AD La Curtidora, sent les asturianes el rival de les jugadores de Roberto Ilgen d’aquesta tarda a partir de les 18:00 hores.

A les 13:00 hores s’estrenaven en el torneig el CV Sant Cugat i el CVB Barça. Les campiones de Catalunya no han tingut problemes per a derrotar 3-0 a l’Esvol Santander, donant Bea Jiménez molts minuts de joc a les jugadores cadets de l’equip. Les vallesanes seguiran la competició aquest vespre a partir de les 20:00 hores, tenint com a segon rival al CV Collado Villalba madrileny, equip que ha debutat amb triomf 3-1 aquest matí davant l’altre equip del grup, el Voley Murcia.

L’últim equip en debutar ha estat el CVB Barça, tenint una estrena bastant còmode davant el rival més complicat del Grup A de la competició. Les jugadores de Jordi Catalá han superat clarament 3-0 a l’Elche CF Voleibol, en un grup que també integren el UVA Santuario i el Sella asturià, equip amfitrió de la competició i amb qui jugaran aquesta tarda des de les 20:00 hores el segon partit de la competició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top