Sisena posició final per al CV Esplugues al Campionat d’Espanya juvenil femení

El CV Esplugues va finalitzar la seva participació al Campionat d’Espanya juvenil femení en una gran sisena posició final. Les espluguenques van tenir la mala fortuna d’emparellar-se en la segona fase que va començar dijous a la tarda en el mateix grup que el CV Sant Cugat, provocant així un duel fratricida entre tots dos conjunts, amb victòria i accés a les semifinals de l’equip vallesà.

L’equip dirigit per Roberto Ilgen i Ivan Silverio va finalitzar segon en aquest grup de la segona fase, després de derrotar a les andaluses de l’Adecor Córdoba per 3-0, passant a disputar dissabte la ronda del cinquè al vuitè lloc del campionat. Dissabte al matí van tenir com a rival en aquest objectiu al CV Torrelavega al qui van derrotar 3-1, esperant en el partit de la tarda per la cinquena plaça l’IBSA CV CC 7 Palmas.

En la lluita per la cinquena posició del campionat les canàries es van venjar de la derrota produïda pel conjunt català en la primera fase de grups, i van derrotar a les catalanes per 3-0, finalitzant així el CV Esplugues la seva participació en una meritòria sisena posició que referma al club presidit per Alex Gusano com un dels millors en la formació de jugadores a nivell català i estatal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top