CV Premià de Dalt i CV Esplugues bronze al Campionat d’Espanya de Vòlei Platja cadet

Finalitza la primera setmana de Campionats d’Espanya de Vòlei Platja de clubs, en la que s’ha celebrat tant la de categoria sub 19 com la de categoria cadet, masculina i femenina. Les dues medalles catalanes han arribat a categoria cadet gràcies a les terceres posicions del CV Premià de Dalt, en categoria masculina i del CV Esplugues, en la femenina.

El CV Esplugues VP ha pujat al tercer calaix del podi després d’un immillorable Campionat d’Espanya en el que tot i caure a semifinals per la mínima amb el Polideportivo Mijas, actual campió, va saber sobreposar-se i guanyar la final de consolació amb el Team Costa Blanca andalús per 2-1. Un triomf amb el que aconseguien la tercera posició al rànquing espanyol i, per tant, la medalla de bronze. En novena posició van finalitzar els altres dos equips catalans en competició, el CV Premià de Dalt i el CV Sant Quirze.

També es van fer amb la tercera posició els jugadors del Beach Sport Club de Premià de Dalt. L’equip del Maresme, tot i començar el campionat amb derrota i anar pel quadre de perdedors, va posar la directa per no deixar-se cap set més fins a quarts de final, on van perdre per la mínima amb el Servigroup Poniente Benidorm. Tot i així, van seguir lluitant per pujar al tercer calaix del podi i ho van aconseguir després de guanyar als canaris del CVP Net 7, també per 2-0 a la final de consolació. Una victòria que suposava la medalla de bronze i ser els tercers d’Espanya en la categoria. Per la seva banda, els jugadors de l’AVA Ametlla i els del Voleiboom Castelldefels van acabar en tretzena posició.

La millor posició en categoria sub19 va ser pel CVP Arenys que, en categoria masculina, va finalitzar en una meritòria quarta posició, després de perdre la final de consolació amb Costa del Vóley B en un ajustat partit que es va decidir el tercer set. També van disputar el campionat en categoria masculina el CV Premià de Dalt, novè; el DSV VP Sant Cugat, tretzè; i, el CEVP Roquetes, dissetè. En categoria femenina Catalunya només va tenir dos representants, el CN Sabadell i el CVP Arenys, novè i vint-i-setè, respectivament.

Els dos campionats s’han celebrat a Ézaro, Dumbria. El sub19 va tenir lloc del 17 al 19 de juliol i el cadet ha tingut lloc del 20 al 23 de juliol. Aquesta setmana tindrà lloc el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja Infantil de clubs al CIVP de Lorca. El masculí es disputarà del 25 al 27 de juliol i el femení del 28 al 30.