CV Mataró i CV Sant Cugat, campions de Catalunya alevins

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc a Sabadell la Fase de Classificació pel Campionat d’Espanya i, alhora, la Fase Final del Campionat de Catalunya Aleví, tant en categoria masculina com femenina. Finalment, després de dos dies en què s’ha vist un gran nivell de voleibol, els jugadors del CV Mataró, en categoria masculina, i les del CV Sant Cugat, en categoria femenina, han estat els vencedors.

En l’apartat masculí, el CV Mataró ha superat a la gran final al CV Vall d’Hebron, després de deixar en el camí en les rondes prèvies a equips com el CNS Vòlei, el CV Torredembarra, la Fundació Privada Sant Gervasi i el CV Barberà del Vallès. L’equip guanyador i el subcampió del Campionat de Catalunya s’asseguraven el bitllet cap al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc el pròxim 14 de juny a Valladolid.

D’altra banda, en categoria femenina, el CV Sant Cugat s’ha imposat al Club Vòlei La Palma per 2-0 i al Voleibol Sant Just amb el mateix marcador per tal de plantar-se a la finalíssima, amb el conjunt de Sant Just Desvern. Ambdós equips han tret un bitllet per al Campionat d’Espanya, que es durà a terme a la mateixa ubicació i data que el campionat masculí.

A l’esdeveniment i en l’entrega de premis va estar present Oscar Llagostera, president del Club Natació Sabadell Vòlei i membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol. També va estar present, en l’entrega de la categoria masculina, David López Tapia, president del CV Vall d’Hebron i també membre de la Junta Directiva de l’ens federatiu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt