La Universitat Politècnica de Catalunya, subcampiona d’Espanya

Catalunya torna a ser, un any més, una de les principals referències del voleibol en l’àmbit universitari. Fa només uns dies, del 6 al 9 de maig, va tenir lloc el Campionat d’Espanya Universitari, disputat a la ciutat de Conca i organitzat per la Universitat de Castella i la Manxa, on van assistir, representant la nostra comunitat autònoma, la Universitat Politècnica de Catalunya, en categoria femenina, i la Universitat Rovira i Virgili en categoria masculina.

L’equip femení, que tenia jugadores de primera nivell procedents de clubs com el CVB Barça, el CNS Vòlei, el DSV CV Sant Cugat, el Voleibol Sant Just, el CV Esplugues, el CV Terrassa, el CV Vall d’Hebron i l’AVA Ametlla, va penjar-se la medalla de plata després de cedir a la gran final davant d’un dels conjunts favorits al títol, l’UCAM Múrcia. A la fase de grups, el conjunt de la UPC va superar a la Universitat de Sevilla, a la Complutense de Madrid i a l’amfitriona, assegurant així la primera plaça. Un cop endinsats a la fase final, el conjunt català va avançar cap als 4 millors després de superar per 3-0 a la Universitat de Saragossa, abans de vèncer a la Universitat d’Alacant per 3-1 i plantar-se en la lluita per les medalles.

D’altra banda, en categoria masculina, la Universitat Rovira i Virgili, única representant catalana, va caure eliminada a la primera de canvi després de superar la fase inicial, concretament a la ronda dels quarts de final contra qui seria el guanyador, també la UCAM Múrcia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt