CV Esplugues campió de grup, per segon any consecutiu, de Primera Nacional femenina

El CV Esplugues és, de nou, campió del Grup B de Primera Nacional femenina. Igual que la temporada passada, les epluguenques s’han proclamat campiones de la tercera categoria del voleibol estatal a falta d’una jornada per finalitzar la competició. La victòria per 0-3 en el desplaçament a Bordils del passat cap de setmana ha permès a l’equip del Baix Llobregat obtenir el l’accés a la Fase Final de Primera Nacional.

L’equip, dirigit per Valeriano Ruiz, va vèncer al pavelló Blanc i Verd a un Bordils que ja fa setmanes va garantitzar-se la permanència a la categoria. Amb la victòria per 3-0 les d’Esplugues sumaven 55 punts impossibles d’assolir pel DSV CV Sant Cugat i pel CV Vall d’Hebrón, en segona i tercera posició respectivament i empatats a 49 punts, a falta d’una jornada per acabar la temporada.

El conjunt espluguenc suma ja 18 victòries i només dues derrotes en aquesta lliga. El proper, i últim partit, el jugarà a casa contra l’IBSA CV ACE GC, equip de Gran Canaria que ocupa la desena posició a la classificació amb 14 punts. Un partit que servirà a les de Ruiz per acomiadar-se de la seva afició i qui sap si de la categoria, si aconsegueixen l’ascens a la Superlliga 2 femenina.

Últimes places en joc per l’ascens i pel descens

Aquesta última jornada entrarà en joc la segona plaça de la Primera Nacional que dóna accés a la Fase Final de la categoria i que permetria aocmpanyar en la lluita per l’ascens al CV Esplugues. Tres equips, DSV CV Sant Cugat i CV Vall d’Hebrón, amb 49 punts, i CVB Barça amb 47, buscaran la victòria i els tres punts d’aquesta última jornada. Les de Sant Cugat i les blaugrana se la jugaran entre elles al pavelló d’Inef Catalunya, dissabte a les 16 hores. El Vall d’Hebrón rebrà al CME Olímpics al CH Bordils, també dissabte però a les 19 hores.

A la zona baixa de la taula i, per tant, en posicions de descens estan l’IBSA CV ACE GC, el Sant Esteve i el Més Fusta Volei Rubí. Les rubinenques, amb només 8 punts i dues victòries, tenen clar que la propera temporada militaran a Primera Divisió Sènior Femenina, mentre que les canàries i les de Sant Esteve, amb 14 punts cada una, se la jugaran aquest proper cap de setmana. L’Ibsa amb el flamant campió de la categoria i el Sant Esteve rebrà a domicili al CV Monjos, instal·lat a mitja taula amb 22 punts, pel que les catalens sumen alguna possiblitat més que les canàries, tot i que el desenllaç és del tot imprevisible.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top