El CVB Barça inicia el play off pel títol de Superlliga

La Superlliga Iberdrola 2016-23017 arriba aquest cap de setmana a Barcelona amb els primers partits que disputarà el CVB Barcelona d’Adrian Fiorenza. L’equip es va classificar in extremis el passat cap de setmana després de guanyar per 3-0 al VP Madrid, en l’última jornada de lliga.

El sorteig ha permès que el CVB Barcelona rebi a casa el primer cap de setmana de competició al Feel Volley Alcobendas i al Naturhouse Ciudad de Logroño, quart i primer classificats a la general. Els dos partits es podran veure al CE Hospitalet. Dissabte, a les 19 hores, serà el torn d’enfrontar-se al Feel Volley Alcobendas. Un partit que promet màxima igualtat tenint en compte que a la lliga regular els dos partits es van saldar amb un triomf per 1-3 del visitant, però amb marcadors molt ajustats i opcions clares per les blaugrana.

Diumenge, a les 18:30 es podrà veure a l’intractable Naturhouse Logronyo, que ha encapçalat la classificació tota la temporada i que buscarà el seu primer títol de la temporada després de perdre les finals de Supercopa i Copa de la Reina. Serà un partit complicat, però com a locals les barcelonines van ser capaces de plantar cara al líder guanyant el primer set, tot i no poder aguantar el ritme de les actuals campiones de lliga.

Tots els aficionats que vulguin gaudir en directe de l’espectacle de la Superlliga podran fer-ho imprimint les entrades directament des de la pàgina web del CVB Barça. L’enllaç directe és el següent:

CVB BARÇA: ENTRADES PLAY OFF SUPERLLIGA FEM VOLEIBOL

Tant dissabte com diumenge, després del segon set, es sortejaran samarretes del FC Barcelona signades pels jugadors del primer equip.