El CV Encamp campió de la Fase Final de Primera Divisió Sènior Masculina

El CV Encamp s’ha proclamat campió de la Fase Final de la Primera Divisió Sènior Masculina disputada aquest cap de setmana a Pas de la Casa. La gran final la van disputar l’equip local i el CV Arenys, que va passar directament a la final després de la incompareixença del CV Roquetes. El temporal de neu va impedir que l’equip de Roquetes arribés a Andorra per disputar la seva semifinal. Una fase final organitzada pel CV Encamp amb la col·laboració de la Federació Andorrana de Voleibol.

El Centre Esportiu de Pas de la Casa es va omplir per animar al seu equip i ajudar-lo a aconseguir el bitllet a la Fase d’Ascens a Primera Nacional que es disputaran del 4 al 7 de maig a seu encara per determinar. L’equip andorrà, no va defraudar al seu públic i va mostrar la seva superioritat en una fase on va guanyar els dos partits disputats per 3-0. La semifinal la va jugar amb el CV L’Ametlla del Vallès, i tot que els sets van ser ajustats el CV Encamp va saber tancar el partit en tres sets (25-19/26-24/25-23).

L’altra semifinal, que havia d’enfrontar al CV Arenys amb el CV Roquetes no es va disputar per l’incompareixença de l’equip del Baix Ebre. Els roquetencs van tenir veritables problemes en el desplaçament a Andorra per culpa del temporal de neu de la matinada de dissabte. Tot i les facilitats que va oferir el club organitzador, i l’aplaçament del partit que va establir la Federació Catalana de Voleibol per donar temps als roquetens de buscar vies alternatives i poder arribar a Andorra, els components del CV Roquetes van acabar desestimant la possibilitat d’assistir a la Fase Final i van renúnciar, per voluntat pròpia, a la disputa del partit de semifinals. Així, els d’Arenys van aconseguir la classificació directa a la final. 

La final, entre el CV Encamp i el CV Arenys, es va jugar el mateix dissabte a les sis de la tarda amb un públic entregat i omplint les grades del Centre Esportiu de Pas de la Casa. El partit va estar molt igualat al llarg dels tres sets (25-19/29-27/25-21). Especial emoció va tenir el segon on el CV Arenys, segon classificat a la competició, va posar entre les cordes als locals que van haver d’arribar al punt 29 per tancar el parcial.

Amb la victòria per 3-0 el CV Encamp es proclamava campió de la Fase Final i aconseguia el bitllet per promocionar a Primera Nacional. L’encarregat d’entregar la copa al campió i al subcampió de la Fase Final de Primera Divisió Sènior Masculina va ser Xavi Folguera, president de la Federació Andorrana de Voleibol, entitat col·laboradora en l’organització de la Fase Final. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top