CV Andorra, entre els dotze primers classificats del Campionat Espanya cadet

El Campionat d’Espanya cadet masculí arrencava ahir a Castelló amb la participació de tres equips catalans. El CV Andorra arriba a la fase decisiva del campionat havent estat campió del seu grup de la primera fase, havent sumat les tres victòries. Per la seva banda, el Tarragona SPSP-2017 i l’Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei, en acabar la fase de grups en tercera i quarta posició respectivament hauran de lluitar a partir d’ara per la tretzena plaça del torneig.

El campió de Catalunya, CV Andorra, arriba a la segona fase del campionat per a lluitar per a les places de l’1 al 12. Els andorrans han derrotar en la primera fase a Las Viñas d’Aragó, Emevé Élide gallec i aquest matí de forma contundent als canaris del San Roque Batán, assolint d’aquesta forma la primera plaça del Grup C.

Els nois de Paco Fernández tindran des de demà l’oportunitat d’arribar per segon any consecutiu a les semifinals del Campionat d’Espanya cadet, començant la segona fase al migdia, tenint com a primer rival en aquesta segona fase al Voleibol Dumbría, mentre que al vespre serà l’AD Don Benito extremeny el rival dels pirenaics.

Tarragona SPSP-2017 i Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei, per la tretzena plaça

Els altres dos representants catalans en aquest Campionat d’Espanya hauran de lluitar des d’aquesta mateixa tarda per la tretzena posició, compartint ambdós conjunts el mateix grup de la segona fase que distribuiran els equips del 13 al 24.

Els lleidatans seran els primers en debutar aquesta tarda a les 20:00 del vespre tenint com a primer rival Las Viñas d’Aragó. En el seu debut com a club a un Campionat d’Espanya, l’entitat vallesana integrada per tots els jugadors de primer any cadet, no ha pogut estrenar el seu caseller de victòries a un estatal de clubs, i el partit contra els aragonesos podria ser el primer en la història del club a un Campionat d’Espanya de menors.

Per la seva banda, el conjunt tarragoní del CV Sant Pere i Sant Pau ha finalitzat en tercera posició el seu grup de la primera fase. Els nois de Alek Stevovski van arrencar amb força el torneig derrotant al Rio Duero San José però van perdre els dos següents partits davant el Voleibol Dumbria gallec i el Cajamar almerienc, condemnant els tarragonins a la lluita per la tretzena plaça.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top