Curs d’Entrenador Nivell Bàsic i Avançat a Sant Boi de Llobregat

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors i amb la col·laboració de Club Voleibol Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi, organitza el curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic i també el de nivell Avançat a principis de juny a Sant Boi de Llobregat.

El període d’inscripció per aquest curs està obert fins al proper 27 de maig. Les classes, tant presencials com pràctiques, es realitzaran els caps de setmana del 31, 1 i 2 de juny i el 15, 15 i 16 de juny. Entre les classes teòriques, que es realitzaran al Centre Cívic Can Massallera (Carrer Mallorca, 30) destaquen les assignatures de gestió i organització, reglament i planificació, entre d’altres. Les classes pràctiques, que es realitzaran al Poliesportiu de la Parellada (Carrer Mossèn Pere Tarrés, 33) seran de tècnica i tàctica.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic i de Nivell Avançat, que seran definitius una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb. Aquest títol es de caràcter federatiu.

Inscripció Nivell Bàsic

Inscripció Nivell Avançat

Més informació

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top