Tarragona SPSP segueix en la lluita pel títol al Campionat d’Espanya Juvenil

El Tarragona SPSP i el Barça Voleibol disputen des de dimecres i fins diumenge el Campionat d’Espanya juvenil masculí a Soria. A l’equador de la competició els cooperativistes segueixen entre els 12 millors equips i, per tant, amb opcions de la lluita pel títol espanyol. Mentre el Barça Voleibol ha caigut a la fase de grups i mirarà d’acabar el millor classificat possible però de mitja taula en avall.

El Tarragona SPSP ha iniciat al grup D la primera fase del campionat on s’ha enfrontat al cv.leganes.com, l’Arona Paradís Park i al ADV Jaraiz d’Extremadura. En tots els casos la victòria ha estat pels de Tarragona, que només han cedit un set davant els madrilenys. Així han passat com a primers de grup a la segona fase on han guanyat el primer partit, també per 3-0 a l’Extremadura CCPH, i aquesta tarda jugaran, a les 17 hores, amb el Finca Las Gateras V. Necessiten quedar primers de grup per passar directament a semifinals del campionat.

D’altra banda, el Barça Voleibol va quedar enquadrat en el grup E de la competició, on s’ha trobat amb el CV Hervás Cuenca, de Castella La Manxa, amb qui van debutar i van acabar perdent 3-1; amb els murcians Finca Las Gateras Voleadores de Cieza, amb qui van sumar una nova derrota per 3-1; i amb el Servigroup PLayas de Benidorm, a qui tampoc van poder superar i van tornar a sumar un set. Amb aquests resultats, els blaugrana lluitaran per quedar entre els millors de mitja taula en avall. Aquest matí han disputat el primer partit i han guanyat per la màxima a l’Arona Paradise Park, i el segon partit el disputaran amb els balears de Construcciones M. Galindo Soller.

La final de la campionat d’Espanya juvenil masculí es disputarà el proper diumenge, 5 de maig, al pavelló de Los Pajaritos a les 12 del migdia. Tots els resultats d’aquesta competició es poden seguir a la pàgina web de la Real Federación Española de Voleibol. La passada edició el Barça Voleibol va acabar aquesta mateixa competició en desena posició i l’altra equip català va ser el CV Sant Martí, que va finalitzar tretzè.