El CV Roquetes i el Barça Voleibol buscaran aquest cap de setmana l’ascens a Primera Nacional

Aquest cap de setmana es disputa a Roquetes la Fase Final de Segona Divisió Nacional masculina on dos equips catalans, el mateix CV Roquetes, organitzador de la fase, i el Barça Voleibol, es jugaran l’ascens al grup B de Primera Divisió Nacional. Un total de set equips formaran part d’aquesta competició que dóna accés a la categoria de bronze del voleibol espanyol.

En el grup A de la fase han quedat enquadrats tres equips, l’Aludimar V. Cabezo de Torres, provinent de la regió de Murcia; el CV Elche Urban, segon classificat de la Comunitat Valenciana; i el CV Roquetes, equip local i primer classificat del grup català. D’altra banda, en el grup B, hi trobarem el Multiópticas Villena, primer classificat del grup valencià; el CVS Es Tren de Sóller, provinent de balears; l’AD Cierzo PROLGTB+, d’Aragó; i el Barça Voleibol, segon classificat de primera divisió catalana.

La competició s’iniciarà divendres a les 10 del matí amb un partit entre l’AD Cierzo PROLGTB+ i el Multiópticas Villena. Els dos equips catalans debutaran divendres a les 12 del migdia. El CV Roquetes ho farà amb l’Aludimar V. Cabezo de Torres, mentre que els blaugrana s’enfrontaran al CVS Es Tren de Sóller. Dissabte a la tarda es disputaran els partits de classificació per la cinquena i sisena posició i les semifinals que determinaran els dos equips que passen a la gran final, que es jugarà diumenge a les 12 del migdia, i la final de consolació pel tercer i quart lloc, que es disputarà a les 10 del matí. Tots els partits es disputaran al Pavelló Poliesportiu Roquetes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top