Curs d’àrbitre Territorial B al febrer a Tarragona

La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ) de la Federació Catalana de Voleibol organitza un curs d’àrbitre Territorial B de pista aquesta temporada a les instal·lacions del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. El curs tindrà una part presencial, que es celebrarà els dilluns 11 i 18 de febrer, i la part pràctica d’acte que s’haurà de fer durant el cap de setmana del 23 i 24 de febrer.

Una nova acció de formació que es suma a la campanya de captació d’àrbitres #arbitravoleibol que es va engegar la temporada passada. Les inscripcions s’obriran el 3 de febrer i estaran obertes fins al 9 de març. Les persones interessades només han d’enviar una fotocopia del DNI al correu electrònic ctarj@fcvolei.cat

La classes teòriques, es faran el dies 11 i 18 de febrer de 17 a 20:30 hores, al local social del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau. També s’haurà de superar un examen d’acta que es realitzarà en partit oficial, els dies 23 o 24 de febrer. Els alumnes també hauran de realitzar i superar uns test de manera telemàtica per tal de poder accedir a l’examen final que s’haurà de realitzar, sempre, abans de l’1 d’abril de 2019.

La titulació que s’obté és la d’àrbitre Territorial B de pista. Els alumnes no hauran de realitzar cap pagament per inscriure’s però el cost estimat de la formació es descomptarà dels seus futurs arbitratges tenint en compte que l’alumne rebi sempre ingressos. El títol definitiu s’obté després d’haver participat en 20 partits com a àrbitre o anotador.

La Federació Catalan de Voleibol va engegar la temporada passada una campanya per posar fi a la manca d’efectius originada amb el creixement exponencial de jugadors, equips i clubs federats, que segueix a l’alça aquesta temporada. Aquest serà el curs número 20 entre els que hi han participat més de 320 candidats a ser àrbitre.

MÉS INFORMACIÓ

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top