El DSV CV Sant Cugat més a prop d’evitar el descens

El primer equip del DSV CV Sant Cugat ha sumat una nova victòria aquest cap de setmana davant les gallegues del CV Emevé Lugo. Els 3 punts aconseguits són imprescindibles, a falta de set jornades per acabar la lliga, per seguir tenint opcions d’evitar el descens. Amb aquesta nou triomf, el conjunt entrenat per Rafa Ruiz, demostra que, com a mínim, s’ha canviat la dinàmica negativa de la primera volta de la lliga.

Les santcugatenques han tornat a fer de Valldoreix el seu fortí, i davant el seu públic han tancat una treballada victòria per 3 sets a 1, amb parcials de 25-23, 25-21, 22-25 i 25-16, amb l’equip cuer de la competició. Tot i així, segueixen ocupant la 11ena posició a la classificació de la màxima categoria estatal del voleibol, amb 12 punts, empatades amb Cajasol Juvasa Voley.

La dinàmica de l’equip però, és totalment diferent a la de la primera volta de la lliga, on no es va guanyar cap partit. Aquesta segona volta, les de Rafa Ruiz, han puntuat als 4 partits disputats, n’han guanyat 2 i els altres dos han arribat a disputar el set de desempat, pel que han sumat 10 punts dels 12 que hi havia en joc.

El proper partit de les vallesanes és aquest dissabte, 9 de febrer. Les de Sant Cugat viatgen a la capital espanyola per enfrontar-se al CV Madrid Chamberí, vuitè classificat amb 2 punts més. Després, disputaran els dos següents partits com a locals contra l’OSACC Haro Rioja Voley, 7è amb 20 punts, i l’IBSA CV CCO 7 Palmas, 2n amb 33 punts, que seran com dues grans finals on el públic serà un factor més per ajudar a les catalanes a aconseguir la permanència.