Inici de la segona fase de les lligues infantils i cadets masculines

El passat cap de setmana es va posar punt i final a la primera fase de les competicions masculines de menors. Aquest proper cap de setmana, i sense jornada de descans, es donarà inici a la segona fase d’aquestes categories, on els equips classificats als grups de campionat lluitaran tant pel Campionat de Catalunya com per accedir a les places d’accés al Campionat d’Espanya.

En categoria cadet masculina, dels tres grups inicials de competició, els 5 millors equips del grup A i B, més els dos millors del grup C, d’entre els que tenen possibilitats d’anar al Campionat d’Espanya, s’han format dos nous grups. En total seran 13 equips, dividits en dos grups, on només els 3 millors accediran a la fase final. Al grup 1 hi ha el Tarragona SPSP, el CEV L’Hospitalet, l’AE Sàndor, el CV Arenys, el CV Sant Martí i el Barça Voleibol.

Al grup 2 els equips són l’O Sole Mio Balafia Lleida, el CV Vall d’Hebron, el Club Vòlei Olot Espuña, el CV Mataró, el CV Monjos Grupo Cementos Portland i el CN Sabadell. La resat d’equips, set en total, passen a disputar la segona fase en el grup de classificació. Aquests són l’Institut Anna Gironella Mundet, l’UE La Salle Girona, el Club Voleibol Salou, l’Escola Orlandai, el FS Castellar, l’Igualada Volei Club i el Vòlei Canet.

En categoria infantil, només 12 equips han participat a la primera fase d’aquesta competició, dividits en dos grups. Els 4 equips millors classificats de cada grup en aquest primer tram de la lliga són els que formen part del grup campionat, amb opcions a títol català i participació al campionat espanyol. LA resta d’equips han passat al grup competició.

Així, els equips que lluitaran per proclamar-se campions de Catalunya i accedir a les places pel Campionat d’Espanya són el CN Sabadell, el Bioaire Balafia Vòlei Lleida, el Barça Voleibol, el Tarragona SPSP, el CV Arenys, el CV Sant Martí, el CV Vall d’Hebron i l’EIC Sport Club. Els equips del grup competició són el CEV L’Hospitalet, el CV Barberà, el CV Mataró, el CE Escola Sant Gervasi i el CV Cabrils.

El Campionat d’Espanya infantil masculí es disputarà del 15 al 19 de maig a Cartagena, Múrcia, organitzat pel CV Playas de Cartagena. El Campionat d’Espanya de categoria cadet es disputarà del 12 al 16 de juny a Castelló, sota l’organització del CV Mediterráneo Castellón.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top