Cunit acull diumenge la final del Campionat de Catalunya Sub’21 de Vòlei Platja

La platja de Cunit, -concretament la que es troba entre el segon i tercer espigó, just al davant de l’Arrosseria Cunit-Platja, acollirà aquest diumenge 10 de juliol la gran final del Campionat de Catalunya Sub’21 de Vòlei Platja. Aprofitant l’excel·lent marc que ofereix la cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour, Cunit serà encara més protagonista amb la celebració de la final en aquesta categoria del Circuit Català de menors 2016, i que tancarà el Circuit Català de menors de Vòlei Platja d’aquesta temporada.

Després de les tres proves prèvies celebrades a Montgat, Salou i Lloret de Mar, diumenge arriba el desenllaç d’aquesta categoria en el Circuit Català de menors de Vòlei Platja 2016. A diferència de a les categories Sub’17 i Sub’19, la consecució del títol de campió de Catalunya, tant en categoria masculina com femenina, sembla ser clar per a les parelles dominadores aquesta temporada. Així la parella salouenca Diego Roldán-Oscar Aliseda i Judith Querol-Laura Alcalde estan a tocar de fer-se amb el títol de campions de Catalunya, després que els primers hagin sumat la victòria a les tres proves disputades fins ara, i la parella femenina hagi sumat dos triomfs i una segona plaça a Montgat en la primera prova disputada de circuit.

Cal recordar que tota la informació referent a participació, normativa i seus la pots trobar en aquest enllaç: http://bit.ly/1JBr0fh Les inscripcions estan obertes fins dijous!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top