Convocatòria de seleccionadors i jugadors per a les Seleccions Catalanes de Vòlei Platja

CONVOCATÒRIA SELECCIONADORS

La Federació Catalana de Voleibol obre el període de convocatòria per postular-se com a seleccionador català de vòlei platja de menors, ja que és necessari cobrir les vacants d’entrenador i també d’assistent per a les diferents seleccions de vòlei platja que participaran properament als Campionats d’Espanya d’aquesta disciplina.

La persona interessada haurà d’enviar currículum per a la seva valoració a la FCVB, correu electrònic onovillo@fcvolei.cat, abans del 8 de juliol a les 12 del migdia. Posteriorment, la FCVb establirà reunions amb els candidats que presentin els perfils més valorats, per concloure el procés de selecció. Les persones escollides seran les responsables de les categories sub21, sub219, cadet i infantil, tant per a la selecció masculina com femenina.

A més, també s’hauran de fer càrrec de la convocatòria de selecció de jugadors i jugadores per tal de formar els equips i parelles que participaran al Campionats d’Espanya, així com dels entrenaments de preparació dels mateixos. El Campionat d’Espanya infantil i cadet es disputa del 2 al 6 d’agost a CIVP de Lorca; el campionat sots-19 tindrà lloc, del 22 al 25 d’agost, i el sots-21 del 26 al 29 d’agost, tots dos a Puerta de Hierro, Madrid.

CONVOCATÒRIA JUGADORS

Els jugadors i jugadores que vulguin formar part de les Seleccions Catalanes de Vòlei Platja de categories infantils, cadets, sost-19 i sots-21, masculines i femenines, hauran d’enviar sol·licitud a crovira@fcvolei.cat indicant nom, cognoms, edat, club i experiència. Els entrenaments per a la selecció de jugadors es realitzaran a les instal·lacions de vòlei platja del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron:

Dilluns, 12 de juliol: infantils i cadets

Dimarts 13 de juliol: sots-19 i sots-21

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top