Nous àrbitres de vòlei platja a través del programa INSERsport

Ahir va finalitzar el primer curs d’àrbitre Territorial B de vòlei platja del programa INSERsport, de la Unió de de Federacions Esportives de Catalunya i que s’ha impartit amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol, a les instal·lacions fixes de vòlei platja del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. En el curs han participat 10 alumnes, dos dels quals gaudiran aquest cap de setmana de la seva primera designació arbitral oficial.

El curs ha constat de 16 hores lectives específiques de vòlei platja, repartides en 8 jornades, que han ofert als joves participants la possibilitat de, no només conèixer aquesta disciplina esportiva, sinó també de formar-se com a àrbitres. El programa INSERsport incideix sobre la formació esportiva, la inserció laboral, la paritat i els hàbits saludables de joves amb risc d’exclusió social, oferint-los una primera oportunitat de sortida al món laboral. En aquest sentit, dos dels alumnes del curs, de les 10 places màximes que s’oferien,  gaudiran de la seva primera experiència professional aquest proper cap de setmana participant al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors que es disputa a la platja de Cunit.

Els alumnes han gaudit d’uns professors de luxe, ja que han comptat amb la presència de Conrad Rovira i Quim Ventura. Rovira és ha estat Campió de Catalunya de Vòlei Platja i, actualment, és seleccionador català de platja, a part d’entrenador i coordinador de l’activitat relacionada amb el vòlei platja a les pistes de la Vall d’Hebron. D’altra banda, Ventura és àrbitre internacional de vòlei platja des del 2010, gaudint de designacions internacionals de primera línia, com la d’aquest estiu, que participarà per tercera vegada consecutiva a la final del Campionat d’Europa absolut de vòlei platja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top